Beauty

Wat zit er in mijn dagelijkse toilettasje?

 


Hi allemaal,

Mijn FELIC.-tasje gaat overal mee naar toe. Vandaag laat ik zien wat ik dagelijks meeneem en wat altijd in mijn tas is te vinden.

Lips

  • Lippenbalsem, Rituals – Laten we beginnen met misschien wel de belangrijkste en het meest gebruikte item in mijn toilettasje. De lippenbalsem van Rituals. Ik heb snel last van droge lippen en ik heb al heel veel geprobeerd, maar tot nu toe werkt deze lippenbalsem met argan olie het best voor mij.
  • Silky lipgloss, Rituals – Zoals ik hierboven al vertelde worden mijn lippen snel droog. Daarom zijn lipgloss en lippenstift geen pretje voor mijn lippen. Van deze lipgloss worden mijn lippen (verassend genoeg) niet droog. De lipgloss geeft ook nog eens een mooie natuurlijke glans!
  • Lip & cheek velvet stick, The Body Shop – Deze stick kun je gebruiken voor lips & cheeks en is er in 3 verschillende kleuren verkrijgbaar. Ik was direct verliefd op deze peach-achtige kleur. Heel natuurlijk, maar met een subtiel glittertje. Hier worden mijn lippen echter wel droog van, dus doe ik vaak een laagje lipgloss (die van hierboven) erover.
  • Lipstick, Yves Saint Laurent – Mijn favoriete lippenstift. Niet alleen omdat de kleur zo mooi is, maar ook omdat hij precies genoeg glimt (not too much). Matte lippenstift is voor mij niet een optie, als ik wil dat het lang blijft zitten zonder dat mijn lippen er droog uit gaan zien, daarom is deze precies goed voor mij!

Skin

  • Sheer finish pressed powder, Bobbi Brown – Deze poeder gebruik ik al jaren en bevalt me nog steeds erg goed. Nummer 5, soft sand, past pefect bij mijn huidskleur, maar er zijn verschillende kleuren van dit product verkrijgbaar. Voor iedere huidskleur de passende poeder.
  • Perfecting stick concealer, Shiseido – Deze concealer gebruik ik sinds ongeveer een jaar. Hiervoor had ik een vloeibare van YSL, maar omdat die niet op voorraad was toen ik een nieuwe nodig had, ben ik voor deze gegaan (ik ben erg ongeduldig). Hij dekt prima. Ik gebruik deze concealer in kleur nummer 22 Natural Light.

Parfum

  • Bon Bon, Viktor & Rolf – my all time favorite. Ik heb al zoveel parfums geprobeerd, maar vele er van vond ik te sterk ruiken op mijn huid of de andere rook je juist na een uurtje al niet meer goed. Deze past goed bij mijn huid en ik vind hem heerlijk ruiken! Ik heb thuis een groter flesje van deze parfum, maar voor in mijn toilettasje is dit formaat ideaal!

 

 

 

 

 

Dit was wel zo’n beetje wat ik dagelijks meeneem in mijn toilettasje. Er past nog best veel in onze medium tasjes hè? Het tasje dat ik gebruikt heb in deze blogpost is het Medium Leopard tasje.

Wat is er onmisbaar in jouw toilettasje?

Liefs,
Felic.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *