Wishes

FALL FASHION

Het is weer volop herfst! Trek je comfy truien, fijne vesten en dikke jassen maar weer uit de kast, want na een heerlijk lange zomer, gaan de temperaturen weer omlaag en mogen we weer laagjes gaan dragen. Een van de vele redenen dat ik zo van herfst houd: Fall Fashion.

Om het nieuwe modeseizoen in te luiden schrijf ik deze blogpost voor jullie. Een wishlist met mooie herfst items die ik allemaal online heb gevonden (lang leve het internet). 

De turtleneck sweater van Ralph Lauren is gemaakt van Italiaans Merino wol, dat geeft het truitje een elegante look. Ik koos voor de kleur ‘Elderberry Heather’. Een mooie diep paarse kleur, bijna rood. Wil je qua kleur helemaal in de mode zijn volgens de trends? Ga dan voor deze wat lichtere kleur! Een it-kleur voor dit seizoen.

De geruite broek van H&M is een perfecte combi met het truitje van Ralph Lauren. Door de wijde pijpen van de broek ogen je benen langer. Omdat het truitje slim fit is en de broek tot de taille komt, lijkt je taille ook nog smaller. Win-win! 

De Trench Coat is echt een musthave voor in je garderobe. Tijdloos, trendy & makkelijk te combineren. Snel een Trenchcoat scoren dus! Omdat deze van Massimo Dutti vrij prijzig is, zal ik binnenkort een blogpost maken over vergelijkbare Trenchcoats. So stay tuned!

Je fall-outfit is bijna compleet! Kapiteinspet van Fabiënne Chapot erbij, wollen sjaaltje om je extra warm te houden. Een goed stel enkellaarsjes eronder and you’re ready to go! 

Ik koos voor deze lak laarsjes met een lichte structuur er in, maakt het net iets speelser. Deze laarsjes zijn van het merk VIA VAI, te koop bij Idenza. Zwarte enkellaarsjes te saai? Ga dan voor Heel Sock Boots en dan vooral in deze kleur!

Liefs,
Felic.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *