Health & Food

MIJN ERVARING MET DE C9 – DAG 1 & 2

Hey you,

Voornamelijk worden mijn blogposts gelezen door dames, maar guess what; mannen, deze is ook voor jullie. Dus dames, pak je vriend/man/broer/vader/opa/oom etc. etc. erbij en lees mee!

Misschien heb je mee gekregen dat ik maandag ben begonnen aan een 9-daagse detox. Ja echt! Ik vond dat het tijd was voor verandering. En wat is nou een betere datum om te beginnen aan een reinigings-programma, dan 19 november; de maandag na mijn verjaardag’s weekend. Na een weekend vol etentjes, gebak & hapjes, begon ik met volle moed aan mijn detox-programma! Ik had een leuk groepje mensen (zowel mannen als vrouwen) bij elkaar gezocht die met mij mee wouden gaan doen, zodat we elkaar konden ondersteunen. Ik zal je eerst eens in het kort vertellen wat een C9 nou eigenlijk is.

Een C9 (Clean9) is een detox van 9 dagen, waarbij je Aloe Vera gel drinkt met 200 verschillende bouwstoffen; dat helpt je weerstand te verhogen, stimuleert de spijsvertering en zorgt voor een fitter gevoel! Ook neem je shakes (die best lekker zijn!) die passen in het gewichtsbeheersingsprogramma. Verder krijg je soft gels die het honger gevoel verminderen en tabletten die bijdragen aan het verhogen van je energie. Het C9 programma is dus een makkelijk te volgen cleaning-programma om je weer fitter en energieker te voelen! Bijkomend voordeel is dat de meeste gebruikers ook een aantal kilo’s verliezen. Ook zetten veel gebruikers de knop om in die 9 dagen, ze slagen erin om een gezondere levensstijl te leven en dit na de 9 dagen vol te houden.

MIJN ERVARING MET DE C9 – DAG 1 & 2

Mijn doelen: het reinigen van mijn lichaam, mijn eetpatroon veranderen en meer water drinken!

DAG 1
Ik begon met veel motivatie aan mijn eerste detox dag. Ik moest om 10:00 uur op school zijn, dus ik had genoeg tijd om alles klaar te maken. De dag er voor heb ik samen met een aantal mensen uit mijn ‘C9-groepje’ lichaamsmaten opgemeten en ons zelf gewogen. Deze gegevens schrijf je op in een boekje die in het C9-pakket zit, na de 9 dagen meet je jezelf weer op om het resultaat van je veranderde lichaam te kunnen meten in centimeters!

Ik begon de ochtend met de supplementen die duidelijk in mijn boekje zijn beschreven. Je hebt een schema voor dag 1 & 2 en een schema voor dag 3 t/m 9. Ik nam mijn Forever Garcinia Plus Softgels (die tot mijn verbazing erg makkelijk te slikken waren), dronk mijn eerste 120 ml Aloe Vera gel drankje en ik nam mijn Therm Tablet. De Aloe Vera Gel mag je mengen met 240 ml water, maar ik drink het zelf liever puur en drink daarna 240 ml water er achteraan. Daarna staat 30 minuten lichte inspanning op de planning. Ik wandelde een kwartiertje met de hond & verdeelde het andere kwartier over de rest van de dag.

Eenmaal op school was het tijd voor mijn snack: de Forever Fiber stick gemengd met 240 tot 300 ml water. Deze nam ik rond half 11. Dit supplement neem je in zodat je voldoende vezels binnen krijgt.

Al gauw was het tijd voor de lunch pauze en ik nam om kwart voor 12 mijn 2 Forever Garcinia Plus Softgels weer in en wachtte 30 minuten voordat ik de Aloe Vera Gel dronk. Daarna nam ik een tablet en ik nam mijn shake mee de les in. Die had ik rond 14:00 uur op, ik heb er wat langer over gedaan omdat ik vrij vol zat.

Ik had mini komkommers, tomaatjes en paprika’s mee en heb deze lang niet allemaal opgegeten. De eerste avond was ik van 16:30 uur tot 21:30 uur ongeveer aan het werk en werd daar ook nog eens verleid door pizza.. Maar ik heb de verleiding gelukkig kunnen weerstaan en ik heb braaf de soft gels en mijn Aloe Vera Gel drank genomen 🙂 Die avond heb ik verder nog wat broccoli  gegeten en toen ik thuis kwam nam ik mijn laatste Aloe Vera drankje. Toen ben ik gaan slapen en was het al gauw dag 2!

DAG 2
Ik zat al snel in het nieuwe eetpatroon en wist dus in de ochtend direct wat ik moest doen. Toen ik uit bed kwam nam ik de soft gels, in het halfuur dat er tussen moet zitten met de Aloe Vera Gel heb ik mij klaar gemaakt en daarna kon ik dus de gel drinken. Daarna nam ik een Forever Therm tablet. Voor de lichte inspanning had ik weinig tijd, dus dit heb ik over de dag verdeeld.

De Snack, Forever Fiber nam ik om 10 uur in mijn pauze op school. Deze smaakt naar vanille, net als de shake. En deze snack is een poeder dat je mengt met 240 tot 300 ml water, waardoor je het erg makkelijk drinkt, fijn!

Om kwart voor 12 nam ik weer mijn Forever Garcinia Plus soft gels. Ik wachtte weer 30 minuten en dronk daarna de Aloe Vera gel en nam de Therm tablet. Toen was het weer tijd voor de shake! Die vind ik best lekker, maar wel zoet vergeleken met de rest.

In de middag had ik wel meer trek dit keer! Gelukkig had ik genoeg mee; zo koos ik voor aardbeien vandaag, weer wat komkommers, tomaten en paprika.

In de avond, rond 22:00 uur nam ik mijn laatste Aloe Vera Gel voor het slapen gaan. En toen waren de eerste twee dagen alweer voorbij! Ik heb deze dagen als erg goed ervaren en heb veel zin in de rest van de dagen! Vanaf dag 3 mag ik dus ook een extra shake bij het ontbijt, drink ik maar 1 keer Aloe Vera gel op een dag en mag ik bij het avondeten een maaltijd van 600 kcal! Yay!

Ik heb van andere mensen die de C9 ook gedaan hebben, dat ze de tweede dag het zwaarst vonden, omdat je lichaam zich helemaal aan het opschonen is. Ik vond persoonlijk de tweede dag ook moeilijker dan de eerste dag. Zo had ik meer zin in bepaald eten en was ik iets minder energiek, terwijl ik mij de eerste dag echt super energiek voelde! De mensen die dit samen met mij doen, ervaarden de eerste dag juist als moeilijker dan de tweede dag. De Clean9 werkt dus op ieder lichaam anders & dit vind ik super interessant!

Heb je vragen over de C9 of over hoe ik het ervaar? Stel je vragen hieronder in een reactie en dan geef ik je er graag een antwoord op!

Ps. Dagelijks op de hoogte blijven? Volg mij op Instagram! (@felicia.ck)

Liefs,
Felic.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *