Thoughts

Heb je een nieuw jaar nodig om je goede voornemens waar te maken?

HAPPY NEW YEAR!

Welkom bij het eerste blog bericht dat ik dit jaar schrijf! Ik hoop dat je nog niet rolt dankzij alle kerstkransjes, oliebollen en nieuwjaarsborrels, want ik wil het graag over goede voornemens met je hebben. Want wat zijn jouw doelen voor 2019? Heb je al een hele waslijst gemaakt met goede voornemens? Het is natuurlijk super goed om je bewust te zijn van wat je wilt gaan bereiken in dit nieuwe jaar en om je doelen vast te stellen. New year, fresh start, right? 

Het hoeft niet, want ik maak dit jaar namelijk geen lijst met goede voornemens. Natuurlijk heb ik ook allerlei doelen die ik dit jaar wil gaan behalen, uh allerlei; ik denk wel honderden doelen. Ik zou een lijst kunnen maken, maar de basics zullen altijd hetzelfde zijn denk ik…

  1. Bewuster leven
  2. Meer sporten
  3. Doen waar ik blij van word

Herkenbaar? Nouja, iets in die richting in ieder geval… Dit jaar gaat het een beetje anders. Dit jaar maak ik geen lijstjes voor de komende 365 dagen, want dat werkt simpelweg niet voor mij. Ik heb zeker richtlijnen voor dit jaar, maar ik vind het fijn om elke dag, elke week en elke maand doelen te stellen. Voor elke dag een doel (ook al is het maar iets heel kleins), zodat je elke dag met een goed gevoel kan slapen. Is dat niet een super fijn gevoel om mee in slaap te vallen? Vind ik wel!

Dit keer gaat het dus net even wat anders; dit keer ben ik namelijk in november al begonnen aan mijn goede voornemen. Een nieuwe, bewustere levensstijl. Ik zette de eerste stap met een 9-daagse reinigingskuur zodat ik gereinigd aan mijn nieuwe levensstijl kon beginnen. Door deze detox voelde ik mij fitter, gezonder en ook erg belangrijk; ik voelde me energieker. Ik had weer zin in school, had meer energie om in beweging te blijven en ik plofte niet meteen op de bank zodra ik even thuis was. Na de C9 hield ik het vol om de Aloe Vera drink gel door te drinken en ik gebruik nu nog steeds een paar keer per week de Forever Ultra Lite shake als maaltijdvervanger. Ik deelde (en deel nog steeds) mijn enthousiasme met iedereen die ik tegen kom en merk hoe fijn het is om mensen enthousiast te maken met mijn enthousiasme, hoe fijn het is om mensen blij te zien. Ik besloot om positiever te denken en vaker vrolijk te zijn, want daardoor voel ik me veel gelukkiger! Natuurlijk heeft iedereen wel eens zijn dag niet, maar ik doe mijn best. Misschien heb ik dus toch onbewust een aantal goede voornemens… Maar die begonnen in november al, want naar mijn mening heb je niet beslist een nieuw jaar nodig om opnieuw te beginnen of je doelen te behalen, dat kan iedere week of zelfs iedere dag.

Heb jij goede voornemens voor 2019? Tell me!

Liefs,
Felic.

Fit het nieuwe jaar in? Klik hier om erachter te komen hoe ik 22,3 cm en 4,9 kg in 9 dagen verloor en op deze manier goed begon aan mijn nieuwe levensstijl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *