Fashion

CLOSET SALE DOKKUM

Op maandag 17 december 2018 & zaterdag 22 december 2018 organiseerde ik een Closet Sale in Dokkum, met als doel: kleding een tweede leven geven.

‘Kleding die je nog steeds heel mooi vindt, maar nooit meer draagt… Kleding waarvan je denkt ‘oh dit kan ik vast nog wel weer eens dragen.’, maar waarvan dit eigenlijk nooit gebeurt. Er waren genoeg mensen die zich hier in herkenden, net als ik. Zij wouden graag hun kleding verkopen, want zij droegen het ten slotte toch niet meer. Natuurlijk kwamen er ook gezellig mensen langs om trendy, tweedehands kleding te shoppen. Win-win! Wij onze kleding kwijt, zij weer nieuwe kleding (voor fijne prijzen natuurlijk). Janne de Vries kwam op zaterdag 22 december langs om mij een aantal vragen te stellen en maakte hieruit het volgende item:

Het waren twee heel gezellige dagen en dit was zeker voor herhaling vatbaar! Ik wil iedereen die op de Closet Sale heeft gestaan graag nogmaals bedanken, zonder jullie was het niet zo’n feestje geweest. Ook wil ik alle bezoekers bedanken, super leuk dat jullie er waren! Tot een volgende keer? 🙂

Liefs,
Felic.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *