Thoughts

CLOSET SALE DOKKUM

Vrijdag 24 mei en zaterdag 25 mei hebben al mijn verwachtingen overtroffen!! Wat een geslaagde Closet Sale in Dokkum 😊

Ik vind het enorm belangrijk dat we er meer bewust van zijn hoe noodzakelijk het is dat we recyclen & niet meer zoveel massa-productie producten kopen. Daarom wou ik hier een succes van maken en jullie hebben mij geholpen met dit succes te behalen!

Bedankt voor het kiezen voor het kopen van tweedehands kleding op de Closet Sale. Maar ook alle mensen die besloten hun kast op te ruimen en kleding weg te doen, jullie ook bedankt! En alle enthousiaste bezoekers, thanks for coming! Fijn dat jullie onze kleding een tweede leven willen geven 💗

Ik zie graag de foto’s in jullie nieuwe outfits 💃🏽 Hier zie je alvast een foto van mijn nieuwe jurk!

Liefs,
Felic.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *